Algemeen


De Zonnenberg Tandartspraktijk is een gespecialiseerde tandartspraktijk gebaseerd op uitgebreide restauratieve tandheelkunde met vaste en uitneembare constructies, al dan niet op implantaten. Onderdeel van de uitgebreide restauratieve tandheelkunde is de adhesieve tandheelkunde, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd. Daarnaast biedt de implantologie de mogelijkheid (alle) verlorengegane gebitselementen te vervangen. Voor herbehandeling van wortelkanaalbehandelingen maakt de praktijk gebruik van verwijsmogelijkheden naar een endodontoloog. Een gedegen afdeling mondhygiëne streeft naar infectie controle en vormt de basis, waarop onze praktijk al meer dan 30 jaar werkt.

Indien uw tandarts u naar onze praktijk heeft verwezen, dient u uw verwijsbrief bij het eerste bezoek mee te nemen. Als wij u daadwerkelijk gaan behandelen, melden wij dit schriftelijk aan uw eigen tandarts.

We zijn als regel telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot en met 11.00 uur. Buiten deze uren kunt u altijd onze telefoonbeantwoorder afluisteren en, desgewenst, inspreken. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen.
De praktijk is geopend op maandag van 08.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot en met donderdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot en met 16.30 uur.
Naast de tandartspraktijk is op dit adres ook het tandtechnisch laboratorium Zonnenberg Tandtechniek gevestigd.
Indien u belangstelling heeft en/of gedetailleerde informatie over een bepaalde behandeling wilt, kunt u telefonisch contact opnemen om een informatie afspraak te maken. Tijdens zo’n informatie afspraak kunnen wij in een uitgebreid consult de tandheelkundige mogelijkheden met u bespreken. De kosten van een dergelijk consult bedragen ongeveer € 160.

Indien u patiënt in onze praktijk wilt worden, maken wij uw gebitssituatie op en begroten wij voor u alle noodzakelijke behandelingen. Daarbij kunt u uiteraard uw eigen wensen kenbaar maken. Alle noodzakelijke, eventueel achterstallige behandelingen moeten uitgevoerd worden om u te accepteren als nieuwe patiënt in de praktijk.

Als u tot daadwerkelijke behandeling wilt overgaan, maken we een schriftelijke behandelovereenkomst met een begroting van de uit te voeren behandelingen, voorzover die in onze praktijk zullen worden uitgevoerd. Wij zenden u de behandelovereenkomst in duplo en vragen u één exemplaar getekend aan ons te retourneren. De andere behandelovereenkomst met de begroting is bestemd voor uw eigen administratie. Bij uitgebreidere behandelingen werken wij standaard met (een) voorschotnota(‘s).

Related Post

WELKOM BIJ A.J.J. ZONNENBERG, RECONSTRUCTIEF TANDARTSWELKOM BIJ A.J.J. ZONNENBERG, RECONSTRUCTIEF TANDARTS

Lid American Academy of Fixed Prosthodontics (AAFP) Lid American Equilibration Society (AES) Lid European Prosthodontic Association (EPA) Lid European Association for Osseointegration (EAO) Lid Arab Association of Peridontists (AAoP)Zonnenberg Tandartspraktijk (Verwijs)praktijk voor Esthetische, Reconstructieve Tandheelkunde en ImplantologieEPA Recognised Specialist in Prosthodontics (zie www.epadental.org) Green Biologic

Uncategorized