WELKOM BIJ A.J.J. ZONNENBERG, RECONSTRUCTIEF TANDARTS


Lid American Academy of Fixed Prosthodontics (AAFP)
Lid American Equilibration Society (AES)
Lid European Prosthodontic Association (EPA)
Lid European Association for Osseointegration (EAO)
Lid Arab Association of Peridontists (AAoP)Zonnenberg Tandartspraktijk
(Verwijs)praktijk voor Esthetische, Reconstructieve
Tandheelkunde en Implantologie
EPA Recognised Specialist in Prosthodontics (zie www.epadental.org)

Green Biologic Certificate in providing assistance to remove tartar at home)

(zie kuipersortho.com/)

Welkom op de website van de Zonnenberg Tandartspraktijk. De esthetische tandheelkunde is door de komst van de tandkleurige materialen het moderne raakvlak tussen de restauratieve en de prothetische tandheelkunde. De restauratieve tandheelkunde met de direct in de mond gemaakte restauraties, de prothetische tandheelkunde van de gebitsprotheses, maar ook het kroon- en brugwerk, de door de tandtechnicus gemaakt indirecte restauraties. Reconstructieve tandheelkunde is het zich ontwikkelende specialisme dat in Zwitserland, en tegenwoordig ook in Nederland, bestaat uit de combinatie prothetische tandheelkunde (Prosthodontics in de Angelsaksische landen) en de toepassing van implantaten met alle aspecten van de bijbehorende, noodzakelijke infectie controle.
Op deze website vindt u informatie over de praktijk, de bereikbaarheid, de openingstijden en de diverse tandheelkundige behandelmogelijkheden. Bij de behandelmogelijkheden verschaffen dia’s meer informatie waarmee u uw keuze kunt maken. Alle werk dat wordt getoond is door mijzelf gemaakt met de hulp van de beste tandtechnici. De dia’s zijn niet gefotoshopt en geven derhalve een eerlijk beeld van de mogelijkheden. De foto’s hebben de volgende bewerkingen ondergaan: de lichtniveau’s zijn aangepast, sommige foto’s zijn rechtgezet en/of uitgesneden.

Daarnaast vindt u informatie over het patiënt worden, verwijzing door uw tandarts en de huisregels van de praktijk. Als gevolg van de nieuwe regelgeving in 2012, maken wij standaard een begroting van de kosten van een behandeling die meer dan € 150,00 kost. Wij vragen u die begroting voor onze administratie te ondertekenen. Daarnaast zenden wij u desgewenst een kopie van de begroting per E-mail. Voor periodontale behandelingen m.b.t. ontstoken tandvlees werken wij samen met de mondhygië van tandvleesarts.nl.

Aangezien de individuele verschillen tussen patiënten erg groot zijn en hun behandelbehoefte sterk varieert, is op deze website gekozen om u informatie te verstrekken over de diverse behandelmogelijkheden, waar uw belangstelling naar uitgaat. Een prijslijst vindt u derhalve niet op deze website, maar in onze wachtkamer.

One thought on “WELKOM BIJ A.J.J. ZONNENBERG, RECONSTRUCTIEF TANDARTS”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

AlgemeenAlgemeen

De Zonnenberg Tandartspraktijk is een gespecialiseerde tandartspraktijk gebaseerd op uitgebreide restauratieve tandheelkunde met vaste en uitneembare constructies, al dan niet op implantaten. Onderdeel van de uitgebreide restauratieve tandheelkunde is de adhesieve tandheelkunde, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd. Daarnaast biedt de implantologie de mogelijkheid (alle) verlorengegane

Uncategorized